INFO•Krówki

Krówki ... wszystko co powinieneś wiedzieć o naszych słodyczach ...

W 1 kg - mieści się 68 sztuk krówek (+- kilka sztuk, zalezy od wagi, ale zazwyczaj taką mamy normę :) )

Czas realizacji :
 od akceptacji projektu wysłanego na maila - wynosi ok. 4-10 dni roboczych. W okolicach świąt terminy realizacji są dłuższe...
Krówki pakujemy "na świeżo", aby skruszały muszą leżeć około miesiąca od daty produkcji. 

Termin przydatności do spożycia : do 6 miesięcy od daty produkcji. Datę produkcji zawsze dołączamy do zamówienia.

Konsystencja : Konsystencja krówek wynika z czasu przechowywania po wyprodukowaniu. Krówka świeża jest ciągnąca w całej swej objętości (do 3 tygodni), natomiast pod wpływem czasu w wyniku krystalizacji cukru zaczyna kruszeć od zewnątrz.

Składniki krówek mlecznych : cukier, syrop glukozowy, margaryna (wyselekcjonowane tłuszcze i oleje roślinne, woda, sól [3%], emulgatory [lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych], substancja konserwująca [sorbinian potasu], regulator kwasowości [kwas cytrynowy], aromaty, barwnik naturalny [annato]), mleko w proszku odtłuszczone (6%), serwatka z proszku (z mleka), sól, aromat wanilinowy.

Alergeny : mleko i produkty pochodne oraz nasiona sezamu i produkty pochodne. 

Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:  1751kJ
Zawartość tłuszczu: 7,64g, w tym kwasów tłuszczowych nasyconych 3,03g
Zawartość węglowodanów: 83,78 g, w tym cukrów 66,5g
Zawartość białka: 2,57g
Zawartość soli: 0,21g
Szukaj
Stworzone przez STRONA24.PL